Oppskrifter

Oppskrift-Crostine-med-label_1500px.jpg

Crostini med rødløkskrem, urteolje og Saltenlaks

Crostini er herlig tynne og sprø brødskiver ristet gylne i ovnen sammen med olivenolje. Server som forrett eller snacks, og bare fantasien begrenser hva disse kan toppes med!

 
Oppskrift-Rugchips-med-label_1500px.jpg

Rugchips med posjert egg og Saltenlaks

Anrett posjert egg på rugchipsen, legg over Saltenlaks og lag gjerne et lite snitt i egget. En meget god smårett full av gode smaker!

Oppskrift-Sashimi-med-label_1500px.jpg

Sashimi av Saltenlaks og ponzusaus

Dette er en enkel og utrolig velsmakende forrett, smårett eller aperitif, om du vil. Det er så enkelt som at du tar noen skiver Saltenlaks og legger på en tallerken. Ha over en saus med japanske aner og mange gode smaker.

 
Oppskrift-Pizza-med-label_1500px.jpg

Pizza med hvit saus og Saltenlaks

Pizza med hvit saus og mozzarella som toppes med deilig Saltenlaks og frisk ruccula.

Oppskrift-Gravet-laks-med-label_1500px.jpg

Gravet Saltenlaks med rugchips og sennepssaus

Anrett med gravet Saltenlaks, og server med sennepssaus, gjerne fra MiMi i Beiarn! Sunt, enkelt og meget godt.