
Oppskrifter
Crostini med rødløkskrem, urteolje og Saltenlaks
Crostini er herlig tynne og sprø brødskiver ristet gylne i ovnen sammen med olivenolje. Server som forrett eller snacks, og bare fantasien begrenser hva disse kan toppes med!
Rugchips med posjert egg og Saltenlaks
Anrett posjert egg på rugchipsen, legg over Saltenlaks og lag gjerne et lite snitt i egget. En meget god smårett full av gode smaker!
Sashimi av Saltenlaks og ponzusaus
Dette er en enkel og utrolig velsmakende forrett, smårett eller aperitif, om du vil. Det er så enkelt som at du tar noen skiver Saltenlaks og legger på en tallerken. Ha over en saus med japanske aner og mange gode smaker.
Pizza med hvit saus og Saltenlaks
Pizza med hvit saus og mozzarella som toppes med deilig Saltenlaks og frisk ruccula.
Gravet Saltenlaks med rugchips og sennepssaus
Anrett med gravet Saltenlaks, og server med sennepssaus, gjerne fra MiMi i Beiarn! Sunt, enkelt og meget godt.