Matfestivaler en viktig arena
Sak opprinnelig publisert 09.03.16
Nye Saltenlaks glir rett inn i festivalen Folk & Fisk med sine produkter. Helgen blir spekket med gode lakseprodukter og fengende rytmer.
Salgsansvarlig Yvonne Løvgavlen har hendene fulle i forkant av festivalen som blir den første for Saltenlaks som ble lansert i desember i fjor.
-Veldig spennende og jeg gleder meg enormt. Denne festivalen passer perfekt for oss, sier Løvgavlen som har med seg de prisbelønte produktene Sitronpepperlaks, Skjærgårdslaks og eierrøykt laks inn i matkonseptet i Glasshuset 10.-13. mars.
Mat og musikk
Morselskapet Salten Aqua var med på arrangementet i fjor og hadde blant annet suksess med filetkonkurranse og annen aktivitet rundt lakseproduktene. Matfestivalene øker i omfang og Saltenlaks ser det svært nyttig å delta for å fremme sunn og kortreist mat.
Laks viktig
Vi er stolte over at både Salten Aqua og Saltenlaks er med i år. Dette er gode produkter som blir en del av helheten. I år har vi et stort spenn i matveien. Det blir en flott festival og laksen er veldig viktig for oss, sier Frode Mikaelsen i Folk & Fisk.
Bodene i Glasshuset åpner torsdag mens selve festivalen går av stabelen fredag og lørdag. Det er tredje gang Folk & Fisk arrangeres og i fjor var det rundt 10.000 mennesker innom festivalen.
Artister som kommer på scenen under årets festival er: Bjørn Eidsvåg, Ost & Kjex, Min Trio, Bertine Zetlitz, Elle Márjá Eira og Silva.