Folk og Fisk passer perfekt

Bilde fra festivalen Folk og fisk. Foto: Lars Antonsen

Bilde fra festivalen Folk og fisk. Foto: Lars Antonsen

Sak opprinnelig publisert 26.03.15

Festivalen Folk og Fisk ble en orgie i kvalitetsmusikk med gode artister og en gylden sjanse for den lokale laksenæringen til å vise seg fram.

Salten Aqua benyttet sjansen til å vise fram sitt nye varemerke Saltenlaks og daglig leder Geir Wenberg er kjempefornøyd med arrangementet.

Et opplegg midt i blinken for oss. Som den største oppdrettsaktøren i Bodø-distriktet er det helt naturlig for oss å bidra. Vi blir med flere ganger!
— Geir Wenberg
Filetkonkurransen ble svært vellykket på standen til Salten Aqua under festivalen Folk og Fisk. Mange deltok og folk fikk prøve seg som filetskjærere. Foto: Lars Antonsen

Filetkonkurransen ble svært vellykket på standen til Salten Aqua under festivalen Folk og Fisk. Mange deltok og folk fikk prøve seg som filetskjærere. Foto: Lars Antonsen

Musikk og laks
Foruten kjente artister som Lars Bremnes, Maria Mena og Donkey boy, slapp også tre nordnorske band til under festivalen som ble arrangert i Glasshuset i Bodø sentrum. En av de største suksessene på det musikalske plan, var konserten med Tonje Unstad med mye folk.

Standen til Saltenlaks var også godt besøkt mellom slagene på scenen.

-Jeg vil karakterisere dette som en suksess. Smaksprøvene forsvant fort, sier Christopher Pettersen i eksportselskapet Polar Quality som også deltok.

Salten Aqua hadde stort utbytte av festivalen som inne holdt flere dyktige artister. Her fra Salten Aquas stand i Glasshuset og folk fant veien. Foto: Lars Antonsen

Salten Aqua hadde stort utbytte av festivalen som inne holdt flere dyktige artister. Her fra Salten Aquas stand i Glasshuset og folk fant veien. Foto: Lars Antonsen

Sushi var også blant rettene som ble servert. Og noen har tydeligvis et kjærlighetsforhold til den japanske matretten med lokalproduserte råvarer. Foto: Lars Antonsen

Sushi var også blant rettene som ble servert. Og noen har tydeligvis et kjærlighetsforhold til den japanske matretten med lokalproduserte råvarer. Foto: Lars Antonsen

God karakter
-Vi begynner å få litt dreis på slike stands og vet hva folk ønsker seg. Nå fikk de i tillegg prøve noen nye produkter og vi hadde blant annet røykelaks med det nye varemerket på. En annen ting som var svært vellykket var filetkonkurransen. Dette var noe som engasjerte folk, sier Pettersen.

Siden festivalen ble arrangert i Glasshuset var konseptet lite væravhengig.

Månedsmagasinet Bodø Nu anmeldte festivalen under ett og ga fisken som ble servert terningkast fem.

Previous
Previous

Vellykket laksestunt

Next
Next

Ny demning i Breivik