Feiret gullet på fabrikken
Sak opprinnelig publisert 01.09.17
Ingen gullmedaljevinner unnlater å feire seg selv etter hjemkomst. Det gjelder også for Saltenlaks som vant gull og bronse i NM
Velfortjent feiring
-Jeg synes de fortjener det. Alle er jo så stolte over det vi presterte i NM, sier daglig leder Yvonne Løvgavlen som tok med seg de ansatte på Fauske Hotell for å feire.
Saltenlaks, og tidligere varemerker under samme produkt har vunnet medaljer i NM før, men de to siste, gull i åpen klasse for hvitløkslaks og bronse for røykt ørret, smakte nok litt ekstra.
11 ansatte
Men hva er hemmeligheten bak en god røykelaks?
-Tørkingen og sukkersaltingen, svarer Ragnar Israelsen som har jobbet på Holstad i 21 år.
Saltenlaks vi kjenner i dag ble lansert i desember 2015. Siden den gang har det kun gått opp og fram. Da Salten Aqua overtok som hovedaksjonær i Saltenlaks for to år siden var det tre ansatte. I dag er det 11.
Lansering i oktober
Daglig leder Yvonne Løvgavlen beskriver framgangen slik:
Dette er en solid utvikling og enda mer vil økningen bli, når vi vet at det gjenstår lansering av gullaksen i oktober og at julemåneden nærmer seg, sier Løvgavlen.